Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Zajednički letovi Air Serbia i airberlin za Boston i San Francisko

Magazin / Vesti
Objavljeno 17.05.2016

Avio kompanije Air Serbia i airberlin uspostavile su zajedničke letove za Boston i San Francisko.

Pored već postojećih kod-šer letova iz Beograda za Čikago, Njujork i Majami, prošireni sporazum između dve kompanije omogućava putnicima iz Beograda još kraća putovanja sa presedanjem u Nemačkoj do još dva američka grada.

Air Serbia tako ima svoju JU oznaku na osam letova nedeljno koje obavlja avio kompanija airberlin između Diseldorfa i San Franciska, kao i na pet letova nedeljno između Diseldorfa i Bostona.

Ova ponuda će biti dodatno proširena u junu, kada će biti uspostavljeni direktni letovi Air Serbia između srpske prestonice i Njujorka, koji će se obavljati pet puta nedeljno.

Ovim sporazumom, Air Serbia je proširila i produbila svoju mrežu linija u Evropi, uspostavljajući kod-šer saradnju na letovima airberlin-a između Diseldorfa i Bolonje, Firence, Venecije, Rejkjavika i Stokholma.

S druge strane, putnici nemačke kompanije uskoro će moći da rezervišu sedišta na letovima Air Serbia između Beograda i Ohrida, Hamburga, Dubrovnika, Splita, Zagreba, Pule i Ljubljane uz jedinstvenu kartu koja pokriva celo putovanje. (Intertravel)