Molimo sačekajte...
Sistem trenutno vrši obradu podataka
Online rezervacijom štedite novac i doprinosite zaštiti životne sredine.
Intertravel brine o vama tokom celog vašeg putovanja.

Nastavlja se promocija avio karti do Njujorka

Magazin / Promocije
Objavljeno 11.06.2018

Air SERBIA sa zadovoljstvom obaveštava o NASTAVKU PROMO ponude iz BEOGRADA do NJUJORKA za povratne letove u ekonomskoj klasi.

Prikazane cene u EUR su informativnog karaktera i uključuju sve takse i troškove za kupovinu na sajtu do 21. juna, kao i prtljag: do 4 kg ličnog, do 8 kg ručnog i do 2x23 kg predatog. Jeftinije avio karte se odnose na putovanja za pojedine datume do 15. aprila 2019. (osim u periodu 27.06.2018-15.08.2018), a broj mesta po ovoj ceni je ograničen. Boravak treba da bude najmanje tri dana, a najduže do 6 meseci. U okviru akcije neće važiti popust za decu.

Skrećemo pažnju da rezervacija po akcijskim cenama mora da bude izmirena već istog dana kad je i urađena, te molimo putnike da rezervacije urade i plate najkasnije 4 sata pre kraja radnog vremena, a najranije početkom radnog vremena agencije (svakog dana od 8 do 20 časova).

Jeftine povratne avio karte Beograd - Njujork od 559 530 €

Rezervišite blagovremeno avio karte preko našeg sajta kako biste našli najjeftiniju tarifu. A od 8 do 20 časova, 365 dana u godini, bez obzira na praznike, agenti su tu za Vas da pomognu pri stručnom odabiru najjeftinijih datuma. Možete nam pisati na aviokarte@intertravel.rs ili nas pozvati na 011 310 89 99 - radujemo se kontaktu sa Vama.

Preko agencije Intertravel obezbedite i polise putnog zdravstvenog osiguranja, ali i veoma povoljne aranžmane ili hotelski smeštaj za sve destinacije. (Intertravel)

Tagovi:    ponuda    akcija    sniženje