Guangdžou, Shutterstock

Nova vrata ka poslovnim i turističkim prilikama u Kini

Od 30. septembra 2024. godine, Er Srbija uvodi direktne letove iz Beograda za Guangdžou, čime se nastavlja širenje poslovanja srpske nacionalne avio-kompanije u Kini. Ova nova destinacija dolazi nešto manje od dve godine nakon što su uspostavljeni redovni letovi između Beograda i Tjenđina, potvrđujući posvećenost Er Srbije azijskom tržištu.

Rezerviši karte ✈ Beograd - Guangdžou

Guangdžou, poznat i kao Kanton, jeste jedan od najvažnijih ekonomskih centara u Kini, a takođe i glavni grad provincije Guangdong. Ovaj grad je poznat po svojoj impresivnoj arhitekturi, uključujući modernu Canton Tower i tradicionalne Šamjanske kuće, kao i po bogatoj istoriji koja seže u drevne dane trgovačke rute svile.

Za poslovne ljude, Guangdžou nudi obilje prilika, s obzirom da je grad ključna trgovačka i industrijska hub-zona, domaćin poznatog Kineskog sajma uvoza i izvoza, poznatijeg kao Kanton sajam. Ovaj grad predstavlja centar inovacija i proizvodnje, što ga čini idealnim za saradnju i širenje poslovanja.

Turisti će uživati u očaravajućem spoju tradicionalne kineske kulture i modernog urbanog razvoja. Guangdžou nudi brojne parkove, muzeje i kulturne institucije, kao što su Muzej umetnosti Guangdong i Opera u Guangdžouu. Nezaobilazna destinacija za sve posetioce je i ostrvo Shamian, koje nudi jedinstven uvid u kolonijalnu prošlost grada.

Letovi između Beograda i Guangdžoua biće realizovani dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, omogućavajući tako efikasan pristup jednom od najdinamičnijih regiona na svetu. Ova nova linija otvara brojne mogućnosti kako za poslovne putnike, tako i za turiste željne otkrivanja bogatstva kineske kulture i poslovnih prilika. Karte su već u prodaji, stoga isplanirajte svoje putovanje i budite spremni da istražite sve što Guangdžou ima da ponudi.

Rezerviši karte ✈ Beograd - Guangdžou