AirSerbia

Srpska nacionalna avio-kompanija uspostavlja direktne letove na relaciji između Beograda i Malage. Biće to peta destinacija u Španiji na koju će Er Srbija leteti ove godine, navedeno je u saopštenju kompanije. Letovi će se obavljati, dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

"Letovi do svih gradova Španije do kojih leti naša kompanija, beleže veoma dobru popunjenost tokom cele godine. Verujemo da će Malaga putnicima biti atraktivna koliko i Barselona, Madrid, Majorka i Valensija" - izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Malaga

Smeštena na jugu Španije, na obali Mediterana, Malaga je idealno mesto za odmor čak i tokom zimskih meseci sa veoma blagom zimom. Leti je jedno od omiljenih letovališta u Španiji sa prelepim plažama.

Malaga se smatra jednom od najstarijih naseobina u Evropi i svetu. Ostaci prvih naselja u ovoj oblasti datiraju još od 800. godine pre nove ere te samim tim Malaga poseduje bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Pored znamenitosti kao što su gradska katedrala i stara tvrđava, ne zaboravite da posetite i muzej najpoznatijeg svetskog umetnika rođenog u Malagi - Pabla Pikasa.

✈️ Beograd - Malaga