AirSerbia

Er Srbija je 11. juna, letom JU690 u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji. Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i Palma de Majorke obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno - utorkom i subotom. Palma de Majorka je posle Barselone, Madrida i Valensije četvrta destinacija u Španiji, koju Er Srbija povezuje sa Beogradom direktnim letom.

Međunarodni aerodrom Palma de Majorka, treći po veličini u Španiji, smešten je na osam kilometara od glavnog grada ostrva.

Na svečanoj ceremoniji povodom inauguraciong leta prisustvovali su predstavnici avio-kompanije Er Srbija i aerodroma. "Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor", izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Palma de Majorka je glavni grad i luka ostrva Majorka, najvećeg dragulja Baleara. U potpunosti podređena turistima, nudi beskrajne mogućnosti za uživanje u istorijskim znamenitostima, živopisnoj kulturnoj sceni, gastronomskim specijalitetima, raskošnoj gotičkoj arhitekturi i rajskim plažama sa belim peskom.

✈️ Beograd - Palma de Majorka