Wizz Air, najveća low-cost avio kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, danas počinje sa letovima na svojoj novoj liniji Beograd – Karlsrue / Baden-Baden.

Najnovija linija iz Beograda povezaće Srbiju sa poznatim banjskim regionom u Nemačkoj. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno: ponedeljkom i petkom.

Aerodrom Karlsrue/Baden-Baden opslužuje ova dva grada na jugozapadu Nemačke, u saveznoj državi Baden-Viremberg. Karlsrue je poznati nemački univerzitetski centar, dok je Baden-Baden nadaleko čuveno banjsko lečilište. Aerodrom se nalazi nedaleko od granice sa Francuskom i Švajcarskom, a u njegovoj neposrednoj blizini je drugi najveći evropski zabavni park “Europa Park”.

Karlsrue/Baden-Baden je treća nemačka destinacija do koje WIZZ leti iz Beograda, posle Minhen-Memingena i Dortmunda. Nemačke destinacije su se pokazale kao veoma popularne među srpskim putnicima i mi verujemo da će im se i naša najnovija destinacija dopasti.

Karte za ovaj let se mogu kupiti po ceni već od 24,99 evra u jednom pravcu pozivom Call centra na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00.

Tamara Mšvenieradze (Tamara Mshvenieradze), menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Air-u je izjavila: “Uzbuđeni smo danas zbog pokretanja naše najnovije linije do aerodroma Karsrue / Baden-Baden i širenja mreže ka trećoj nemačkoj destinaciji iz Beograda. Ova linija će omogućiti srpskim putnicima jednostavan pristup većem broju značajnih gradova. Osim Karsruea i Baden-Badena u blizini se nalaze i Štutgart, Manhajm i Strazbur (Francuska). Nadamo se da će nova linija doprineti razvoju poslovnih i turističkih veza Srbije sa ovim regionom”. (Gdestinacija)