Srpska nacionalna avio kompanija uvodi direktne letove za Ohrid od 15. juna i povećava broj letova za Dubrovnik, Pulu i Tivat.

Ohrid (foto: Air Serbia)

Sa Aerodroma “Nikola Tesla” Air Serbia uvodi tri direktna leta nedeljno za Ohrid. Ponedeljkom i petkom polasci su u 12.35, a sredom u 13.25, turboelisnim avionom ATR sa 66 sedišta.

Air Serbia povećava broj letova ka Dubrovniku, koje će obavljati svakodnevno, kao i frekventnost letova za Pulu, uvođenjem petog nedeljnog leta, čime će turistima tokom leta omogućiti veći izbor za putovanja ka ovim gradovima na hrvatskoj obali.

Pored toga, avio-kompanija će značajno povećati broj letova ka Tivtu, uvođenjem dva dodatna leta nedeljno, dostižući maksimum od 30 povratnih letova nedeljno u letnjoj sezoni. Na taj način će biti ponuđeno dodatnih 1,048 sedišta nedeljno na letovima ka Beogradu i iz njega, čime se podstiče rast u sektoru turizma.

Air Serbia namerava da u junu 2016. godine uvede brojne letove, uključujući i let za Njujork, svoj prvi transatlantski let za SAD od 1992. godine, kao i letove za Hamburg i Kijev. (Gdestinacija)