Prvi avion LOT-a 2. januara je obavio svoj inauguracioni let na liniji Varšava – Beograd – Beograd – Varšava.

Od sada putnici iz Srbije imaju veću pogodnost da putuju do mnogih evropskih i svetskih destinacija preko aerodroma u Varšavi. Pored široke mreže, LOT nudi najbolju i najkompletniju uslugu.

Veza između Varšave i glavnog grada Srbije je obnovljena i sada je deo redovne LOT-ove mreže. Ova obnovljena linija iz Beograda do Varšave nudi putnicima pristup brojnim letovima do skoro 60 destinacija preko LOT-ovog Chopin aerodroma, kao što je Čikago, Njujork, Toronto, Stokholm, Kopenhagen, Brisel, Amsterdam, Ženeva, Dizeldorf, Vilnius ili Hamburg.

Već sada LOT nudi kompletan asortiman proizvoda i konekcije preko komfornog i modernog aerodroma u Varšavi, gde je minimalno vreme za presedanje između dva leta samo 35 minuta unutar Evrope. Samo 55 minuta je dovoljno vreme za konekciju iz Beograda do Čikaga.

Ali to nije sve – od sada, LOT takođe povezuje Beograd sa mnogim poljskim gradovima. Napravite stop u Varšavi – gradu koji sa ponosom neguje više od 400 godina staru tradiciju postojanja kao glavni grad Poljske i najveći ekonomski, politički I kulturni centar Poljske, ili uzmite povezani let do Gdanjska, Krakova, Žešoav, Šćećina, Poznanja, Vroclava ili Katovica kako bi istražili bogat poljski folklor.

LOT leti za Beograd sa modernim Embraer avionima četiri puta nedeljno. Poletanje je predviđeno za 14:00 ponedeljkom i petkom. Utorkom i subotom poletanje iz Beograda je planirano za 16:50. U toku letnjeg reda letenja, LOT će leteti za Beograd svakog dana!