Nacionalna avio kompanija Air Serbia u svojoj mreži ima sedam novih destinacija proširenjem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom airberlin.

Barselona (foto: Shutterstock)

Po ovom sporazumu, Air Serbia će proširiti domet svoje mreže na još sedam novih destinacija tako što će dodeliti svoj JU kod letovima koje obavlja erberlin za Alikante (Španija), Bilund (Danska), Faro i Funšal (Portugalija), Inzbruk (Austrija), Karlsrue (Nemačka) i Rejkjavik (Island).

Pored toga, gosti koji lete sa Air Serbia će moći da iskoriste dodatne mogućnosti za putovanja na kod šer letovima sa avio-kompanijom airberlin do Barselone i Madrida, dva najveća grada u Španiji, gde ova avio-kompanija takođe omogućava konekcije sa letovima avio-kompanija Alitalia i Air Europa.

Mesta na novim letovima se mogu rezervisati od 27. januara za putovanja od 3. februara, preko kanala agencije Intertravel: preko našeg sajta, pozivom na 011 310 89 99 (svakog dana od 8.00 do 21.00) ili dolaskom u našu poslovnicu (Topličin venac 19-21, II sprat; radnim danima od 9.00 do 18.00 i subotom od 9.00 do 16.00).

Air Serbia je 14. januara ove godine objavila da će uspostaviti kod-šer saradnju sa avio-kompanijom airberlin na njenim letovima za Čikago, Majami i Njujork, čime se omogućava bolja povezanost između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. (Intertravel)