Svim putnicima koji su u tranzitu u Istanbulu, Turkish Airlines nudi besplatan obilazak grada “Touristanbul”.

Ovo važi samo za putnike Turkish Airlines-a koji dolaze iz Beograda i putuju na sledeću međunarodnu destinaciju posle šest do 24 sata

Prilikom rezervisanja karata preko Gdestinacije (online ili 011 310 89 40), putnici mogu da izaberu letove između kojih je duže vreme čekanja, kako bi se priključili obilasku Istanbula.

Pošto sletite na aerodrom Ataturk u Istanbulu, krenućete u obilazak istorijskih znamenitosti i prelepih restorana. Umesto da vreme provedete na aerodromu čekajući svoj naredni let, uživaćete u bogatoj istoriji i prirodnim lepotama Istanbula. Po završetku ove predivne ture, vratićete se na aerodrom Ataturk.

Tokom obilaska grada, bićete u prilici da vidite najzačajnije istorijske znamenitosti grada koji je ugostio najveće civilizacije sveta. Bićete svedok mnogih magičnih tragova koje je svaka od civilizacija ostavila u istoriji.

Ukoliko vam vreme između letova dozvoljava da posetite ovu turu, nikako ne bi trebalo da je propustite.

Tura obuhvata: prevoz minibusom (od / do aerodroma), usluge profesionalnog turističkog vodiča na engleskom jeziku, obroke (doručak i/ili ručak), ulaznice za muzeje i slobodno vreme. (Gdestinacija)