Kompanija Airberlin je ponosna na svoju biznis klasu, čije prednosti putnici mogu da osete posebno na dugim, prekookeanskim, letovima.

Za udobnost je veoma važna potpuna opremljenost ravnim sedištima – a kapaciteti ovakvim sedištima u biznis klasi su u potpunosti obnovljeni od sredine aprila. Samim tim, Airberlin je jedina nemačka aviokompanija sa ekskluzivnom ponudom ravnih sedišta u biznis klasi na svim prekookeanskim linijama. Pritiskom na dugme, sedište se pretvara u potpuno vodoravan krevet.

Novi izgled biznis klase je sa 19 sedišta, od kojih je 13 za jednu osobu. Putnici imaju jednostavan pristup prolazu sa bilo kog sedišta. To obezbeđuje veliki broj mogućnosti pozicioniranja sedišta i višestepena masažna funkcija za još bolji ugođaj.

Bilo da žele kompletan obrok sa više jela, grickalice ili sveže voće, Airberlin poručuje da će svojim putnicima udovoljiti i personalizovanom uslugom. Uslugu upotpunjuje avionski bar sa velikim izborom bezalkoholnih napitaka i alkoholnih pića, kao i posebnim kafama.

Inače, gosti u biznis klasi mogu da registruju dva komada prtljaga do 32 kg. Drugi komad ručnog prtljaga je takođe besplatan (osim u SAD). Putnici biznis klase prtljag mogu da registruju na posebnom šalteru da bi zaobišli redove na aerodromu.

Avio karte za letove Airberlina, ali i svih drugih kompanija, možete odmah kupiti na sajtu gdestinacija.com ili telefonskim pozivom našeg Call centra (011 310 89 40, svakoga dana od 8.00 do 21.00). (Gdestinacija)