Aerodrom Changi u Singapuru je jedan od najlepših u svetu. Izgledom, udobnošću i uslugama koje pruža naprosto oduševljava svakog putnika.

Oko 135.000 putnika svakodnevno prođe aerodromom, a s obzirom da su putovanja neretko stresna Singapurci su odlučili da to mesto bude itekako primamljivo i udobno, objavio je Business Insider.

Aerodrom, koji je pravo arhitektonsko čudo, potpuno je prirodno osvetljen, pun zelenila, cveća i mirisnih biljaka u brojnim vrtovima, a na krovu aerodroma se nalazi bazen. Putnicima su na usluzi i hotelske sobe, spa centar, bioskop, fitness centar i mnoge druge usluge.

Korišćenje bazena košta 14 dolara, a za putnike koji odsedaju u hotelu koji je u sklopu Aerodroma korišćenje bazena je besplatno. Nedavno je na Aerodromu izgrađen Terminal 3, najveći na tom aerodromu, koji je veoma prostran, s visokim svodovima i pruža potpunu udobnost putnicima.

Aerodrom Changi u Singapuru osvojio je 2013. nagradu za najbolji aerodrom na planeti na Skytrax-ovoj dodeli nagrada. (Klix)