Avio kompanija Air Serbia uvešće tokom letnje sezone dva leta nedeljno za Maltu.

Malta

Letovi za međunarodni aerodrom Malta će početi 13. juna i odvijaće se do 19. septembra. Učestalost letova ka ovoj popularnoj destinaciji za letovanja sa dosadašnje jednom nedeljno, biće povećana na dva leta nedeljno tokom letnje sezone zbog povećane potražnje.

Generalni direktor kompanije Er Srbija, Dane Kondić, izjavio je: “Red letenja je odličan za turiste koji lete iz Beograda za Maltu na letnje odmore. Takođe, dobro je rešenje i za dalje veze preko matičnog aerodroma Er Srbije u Beogradu prema važnim evropskim destinacijama, kao što su Beč, Rim, Cirih, Brisel i Pariz”.

Arhipelag ostrva Malta se nalazi u sredini Sredozemnog mora i čine ga tri mala ostrva: Malta, Gonzo i Komino. U grupi gradića živi više od 400.000 stanovnika. Sa istorijom dužom od 7000 godina, ima bezbroj mesta za razgledanje koja ne treba propustiti: megalitski hramovi, podzemne katakombe, crkve i utvrđenja…

Avion A319 petkom će poletati sa beogradskog aerodroma u 17.30, a ponedeljkom u 1.05. Let traje oko dva sata. (Gdestinacija)