Španska aviokompanija Vueling Airlines od 21. juna u svoju ponudu uvešće direktne letove na relaciji Barselona Beograd Barselona. Za početak je planirano da linija bude sezonska pa su trenutno na raspolaganju letovi od 21. juna do 30. septembra 2014. godine. Avio karte za Barselonu možete kupiti već danas putem našeg sajta. Kupovinom karte unapred možete napraviti značajnu uštedu, tako recimo danas povratnu kartu na relaciji Beograd Barselona možete kupiti po ceni već od 167 EUR.

Vueling će na relaciji Barselona Beograd leteti tri puta nedeljno, iz Barselone ponedeljkom sredom i petkom, a iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom odnosno subotom. Let traje oko 2 sata i 30 minuta.

Prvi put direktno do Barselone posle 2011. godine

Beograd je poslednji put sa Barselonom direktnim letom bio povezan 2011. godine kada je na toj liniji letela aviokompanija Spanair. Sa bankrotom kompanije Spanair krajem 2011. godine prekinuta je i direktna veza do Katalnoske prestonice, pa su građani Srbije prethodnih godina do Barselone morali da lete sa presedanjem na nekom od evropskih aerodroma. (Gdestinacija)