Er Srbija, nacionalna aviokompanija Srbije, imaće još veću ponudu u prvoj polovini 2014, sa uslugama koje će biti uvedene na šest novih destinacija u Evropi i na Bliskom istoku.

Bejrut

Letovi za Bejrut, Budimpeštu, Sofiju i Varnu otpočeće 30. marta, a zatim i za Kijev i Varšavu, 29. maja. Nove linije će povećati ukupan broj destinacija u međunarodnoj mreži Er Srbije do 35, sa stopom rasta od 20 odsto.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, izjavio je: “Ove nove usluge deo su naše strategije proširenja ka ključnim međunarodnim tržištima i veće ponude putovanja putnicima, što istovremeno otvara brojne mogućnost za rast turističkih, trgovinskih i investicionih veza Srbije sa drugim državama. Pored najavljenih destinacija, koje su među najvažnijim tržištima za odmor i poslovna putovanja u Evropi i na Bliskom istoku, mi istražujemo mogućnosti za dalji rast mreže u 2014, čiji će detalji biti objavljeni u dogledno vreme. Putnicima iz Beograda nudimo specijalne promotivne cene povratnih karata od samo 99 evra za Budimpeštu, 129 evra za Varšavu i Kijev, 149 evra za Sofiju i Varnu i 210 evra za Bejrut. Promotivne cene takođe nudimo i za putovanja do i od destinacija Er Srbije u Regionu, kao i za putovanja iz ovih novih gradova ka kojima ćemo leteti ka Beogradu i svim drugim destinacijama ka kojima već letimo”.

Er Srbija će ponuditi dnevne letove za Budimpeštu, Kijev, Sofiju i Varšavu, dok će Bejrut i Varna početi sa tri leta nedeljno i povećati se na dnevnu frekvenciju od juna 2014.

Letovi za Kijev, Varšavu i Bejrut će se obavljati avionima Airbus A319 u potpuno novim bojama Er Srbije u crvenoj, plavoj i beloj boji. Sa ukupno osam sedišta u Biznis klasi i 120 sedišta u Ekonomskoj klasi, usluga tokom leta je takođe osvežena novim opcijama u jelovniku, besplatnim barom i poboljšanom zabavom na letu.

Letovi za Budimpeštu, Sofiju i Varnu će se obavljati avionima ATR72 Er Srbije.

Nove usluge nude i odlične veze preko matične vazdušne luke Er Srbije na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu do brojnih destinacija širom Evrope, uključujući Pariz, Amsterdam, Prag, Rim, Milano, Kopenhagen, Stokholm, Štutgart, Diseldorf, Berlin, Cirih, Brisel i Moskvu. U ponudi su takođe međunarodne veze za Aziju, Australiju i Ameriku preko partnerskih aviokompanija i našeg akcionarskog partnera, Etihad ervejza. (Gdestinacija)