Avion ATR 72 nacionalne avio kompanije Air Serbia (Er Srbija) od danas će svakodnevno saobraćati na liniji Beograd – Prag – Beograd.

Avion sa 66 sedišta poletaće ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom sa Aerodroma “Nikola Tesla” u 7.10, a povratni let iz Praga kreće u 9.50. Letovi utorkom, četvrtkom i subotom su u 18.15 iz Beograda a iz češke prestonice u 20.55.

Povratne avio karte za putovanja do Praga i nazad mogu se kupiti preko Gdestinacije ili pozivom našeg Call centra na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia je povodom otvaranja saobraćaja sa Pragom izjavio: “Ove nove linije su u skladu sa našim ambicijama da neprestano širimo mrežu i sa nestrpljenjem očekujemo sve mogućnosti koje će proisteći iz uspostavljanja linije za prelepi grad Prag. Mi ćemo sa entuzijazmom nastaviti da polećemo ka novim i zanimljivim destinacijama, a verujemo da će letovi za Prag da omoguće još veće koristi na polju trgovine, turizma i investiranja između ove dve zemlje”.

Od leta 2014, Air Serbia će preko matičnog aerodroma u Beogradu obezbediti i letove od Praga za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, i sedište vlasničkog partnera, kompanije Etihad Airways.

Avio karte za Prag možete kupitii putem našeg sajta gdestinacija.com/aviokarte
(Intertravel)