Avio kompanije Etihad Airways i Air Serbia uvode novi red letenja na liniji Beograd – Abu Dabi i nazad.

Od 15. novembra Etihad Airways i Air Serbia uvode novi red letenja na liniji Beograd – Abu Dabi – Abu Dabi – Beograd. Svi putnici koji su već kupili karte za letove posle 15. novembra biće blagovremeno obavešteni o promenama. Sve informacije vezane za letove možete dobiti pozivom našeg Call centra na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00.

Novi red letenja omogućiće putnicima bolje veze iz Beograda preko Abu Dabija, na letovima Etihad-a i partnerskih aviokompanija za Australiju, Indiju i Aziju.

Izmenjenim redom letenja ostvaruju se nove veze za Singapur, Brizbejn, Maldive, Ho Ši Min, Čengdu, Puket i Katmandu, a poboljšavaju se veze za Sidnej, Sejšele, Bombaj, Delhi i Bangkok.

Svakodnevno će avioni Etihad-a poletati iz Beograda u 12.20, a Air Serbia leti četiri puta nedeljno i 23.10 (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom). Iz Abu Dabija Air Serbia za Beograd leti ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom u 8.20. Avioni Etihad-a poleću iz Abu Dabija u 2.50 (ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom) i u 8.20 (sredom, petkom i nedeljom). U pitanju su lokalna vremena. Letovi traju 5 sati i 15 minuta ili 6 sati i 5 minuta.

Avio karte za Abu Dabi mogu se kupiti preko sajta Gdestinacije. (Gdestinacija)