Iz Olimpijskog centra Jahorina saopšteno da su staze očišćene, a završen je i remont vertikalnog transporta. Od 1. decembra cena sezonskog ski-pasa na Jahorini iznosiće 700 KM za odrasle i 445 KM za decu.

Na Jahorini je sve spremno za narednu zimsku sezonu. Staze su očišćene, a završen je i remont vertikalnog transporta, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Utvrđene su i cene korišćenja ski-liftova. Svi oni koji kupe sezonske karte (sa fotografijom) do 10. novembra plaćaće 395 (odrasli) i 250 (deca) konvertibilnih maraka. Akcijske cene su uvedene i za skijaše koji će koristiti ski-pas do 30 časova, a cena iznosi 170 konvertibilnih maraka za odrasle i 120 KM za decu. Od 11. do 30. novembra sezonske ski-karte na ovom skijalištu koštaće 450 KM.

Od 1. decembra cena sezonskog ski-pasa na Jahorini iznosiće 700 KM za odrasle i 445 KM za decu. U hotelu “Bistrica” za goste koji u njemu borave pet i više dana odobravaće popust na ski-kartu od 20 odsto. Cena polupansiona ove zimske sezone biće od 66 do 88 KM.

– Imamo prve najave gostiju iz Srbije i Hrvatske, a dolaze nam i organizovane grupe skijaša iz Češke, Poljske i Mađarske – podsećaju u Olimpijskom centru Jahorina. (Novosti)