Sanjate o savršenoj bračnoj noći i onih par njih posle nje, negde daleko, na nekoj romantičnoj destinaciji uz dašak intime, luksuza i egzotike? Evo pregleda nekih od najboljih odredišta za medeni mesec iz snova.

Foto: amanresort.com

Vamizi, Mozambik
Uz zagarantovanu privatnost za potpuni doživljaj pobrinula se besprekorno uređena okolina u kojoj se ističu afrički lešnik i šarene ptice koje se u lepoti boja takmiče sa leptirima. Oko odmarališta je mnogo malih plaža koje su puste tokom dana jer gosti radije istražuju morsko dno ili provode vreme u šetnji ili vožnji kajakom. Resort Vamizi idealno je odredište koje nudi zaista sve što možete poželeti tokom medenog meseca.

Amandari, Bali
Verujemo da ste svi već čuli mnogo priča o Baliju, jednoj od najlepših destinacija za medeni mesec. Ako nekim slučajem niste, svakako prosurfujte malo po internetu. Smeštaj se sastoji od svega pet moderno i luksuzno, a opet tradicionalno uređenih paviljona, u kojima ćete se osećati kao da ste sami na svetu. Tu su i dva bazena i pogled na predivnu reku Aver River George. Sedam dana savršenog odmora.

Hotel Plaza Athenee, Pariz
Iako Pariz i nije daleka i egzotična destinacija, to je grad romantike i ljubavi. U Parizu na svakom koraku možete videti ljubav u svom punom sjaju, a kako je upravo ovaj grad pri vrhu lestvice najpopularnijih odredišta za medeni mesec, ali šansu ipak treba dati Hotelu Plaza Athenee. Ovo je pravo šik mesto opremljeno bogatim enterijerom i zaista impozantnim umetnički delima.

Peter Island Resort and Spa, Falcons Nest Vila, Devičanska ostrva
Sam pogled na predivne vile unutar Peter Island Resorta govori da se ovde radi o moderno opremljenoj vili s bogato uređenim enterijerom koji na pomalo mističan način približava kulturu i tradiciju te destinacije. Vila ima spoljna i unutrašnja kupatila, dve kuhinje, tri bazena, a u kompletu dolaze i kuvar, spremačica i asistent koji će vam osigurati skor sve što vam zatreba. (punkufer.hr)