Avio kompanija Air Serbia uspostavila je liniju Beograd – Atina, a 24. novembra avion Airbus A319 će leteti i na relaciji Beograd – Solun – Beograd.

Air Serbia za Atinu leti svakog dana, a od 14. januara broj nedeljnih letova biće povećan na deset. Saobraćaj ka Solunu obavljaće se tri puta nedeljno, a od 14. januara leteće se svakodnevno.

– Atina je veoma popularna destinacija za turiste iz svih krajeva sveta, a Grčka je jedna od najpopularnijih destinacija tokom sezone letnjih godišnjih odmora i za naše goste iz Srbije i Evrope. Povećavamo broj letova za Atinu i Solun i planiramo da uskoro predstavimo i druge nove destinacije – rekao je generalni direktor Air Serbia Dane Kondić.

Avion Airbus A319, sa novim znakom i bojama Air Serbia, ima osam mesta u novoj putničkoj kabini biznis klase i 120 mesta u ekonomskoj klasi. Usluga u avionu obogaćena je novim izborom jela, ponudom besplatnih pića i širim izborom zabavnog programa koji se nude gostima na letovima Air Serbia.

Saobraćajna mreža Air Serbia obuhvata 30 evromediteranskih destinacija i nudi letove ka prekomorskim destinacijama u Aziji, Australiji i Americi posredstvom tzv. kodšer partnera i kompanije Etihad Airways, partnera sa akcijskim kapitalom.

Sve informacije vezane za avio karte mogu se dobiti pozivom našeg Call centra na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00. (Gdestinacija)