Od 27. oktobra do 29. marta 2014. trajaće novi zimski red letenja avio kompanije AIitalia.

Iz Beograda do Rima će avioni poletati utorkom, četvrtkom i subotom u 7:45, ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom u 18:20, i svim danima osim subotom u 18:20. Povratni letovi iz večnog grada do srpske prestonice su ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i subotom u 9:35, svim danima osim subotom u 14:50 i ponedeljko, petkom i nedeljom u 20:40. Let traje manje od dva sata.

Iz Rima, Alitalia ima dobre i česte konekcije do najvažnijih italijanskih gradova. U ponudi su Milano, Torino, Đenova, Verona, Venecija, Trst, Bolonja i Firenca. Takođe, Rim može da predstavlja stanicu za putnike iz Beograda do popularnih evropskih destinacija, a među njima su Barselona, Madrid, Valensija, Pariz, London, Brisel, Cirih, Moskva, Atina, Malta, Bukurešt, Budimpešta i Tirana. I konačno – može se leteti preko Rima i do dalekih destinacija: Njujork, Boston, Majami, Toronto, Karakas, Rio de Žaneiro, Sao Paulo, Buenos Aires, Tokio, Osaka, do Severne Afrike i Bliskog istoka.

Avio karte za sve letove kompanije Alitalia možete kupiti preko Gdestinacije ili pozivom Call centra na 011 310 89 40. Svakog dana od 8.00 do 20.00, pored avio karata, jednim pozivom možete kupiti i polisu putnog zdravstvenog osiguranja. (Gdestinacija)