Prodavnica koja putnicima nudi autentične domaće proizvode i suvenire Serbian House – Srpska kuća, otvorena je u tranzitnom delu Aerodroma Nikola Tesla.

U ovoj prodavnici kompanija Dufry nudi veliki izbor prehrambenih delikatesa, nacionalnih pića i proizvoda domaće radinosti koji predstavljaju deo srpske tradicije i kulture.

Srpska kuća nudi autentične proizvode od kojih je većina ručne izrade, veliki izbor artikala koji mogu biti savršen poklon i divna uspomena iz Srbije, kao i mogućnost uživanja sa prijateljima i porodicom u izvanrednim ukusima domaće hrane i pića.

Generalni direktor kompanije Dufry za Srbiju Adrian Bredšou najavio je na otvaranju i neke buduće projekte unapređenja maloprodajne usluge. U sledećih nekoliko meseci kompanija Dufry Duty Free će otvoriti prodavnice svetski poznatih brendova poput prve prodavnice Victoria’s Secret u ovom delu Evrope, Armani Jeans, Hugo Boss i Swarovski.

“Srpska kuća” nalazi se kod izlaza A1, a radno vreme prodavnice je od 5.30 do 21.30. (Gdestinacija; foto: Aerodrom Beograd)