Air Serbia, nacionalna avio kompanija Srbije čije je rebrendiranje iz Jat Airways-a u toku, prvi put u ponudi ima jeftinije avio karte ka novim destinacijama.

Avio karte su u prodaji do 27. septembra za putovanja od 27. oktobra do 29. marta 2014. za letove iz Beograda do Abu Dabija, Banjaluke, Bukurešta, Ljubljane i Praga.

Od 27. oktobra, Air Serbia će leteti četiri puta nedeljno za Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, po promotivnoj ceni povratne karte od 393 evra.

Od 1. decembra, Air Serbia će leteti svakoga dana za Banjaluku i Prag, a cene povratnih karata tokom perioda promotivne prodaje su od 79 evra za povratno putovanje ka Banjaluci i od 109 evra putovanje do Praga i nazad.

Od 10. decembra, Air Serbia će svakodnevno leteti za Bukurešt i Ljubljanu, a promotivna cena karte je od 109 evra za povratno putovanje do Bukurešta, odnosno od 99 evra za povratni let do Ljubljane.

U promotivnu cenu povratne karte uračunate su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja aviokarte.

Jeftinije avio karte Air Serbia možete kupiti preko sajta Gdestinacija ili pozovite naš Call centar na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00. Jednim pozivom, pored avio karti, možete kupiti i polisu putnog zdravstvenog osiguranja. (Gdestinacija)