Karte sa popustom prodaju se do 30. juna, za putovanja do 31. avgusta (Doha) i 31. jula (Salalah i Basra).

Doha

Avio karte za let iz Beograda do Dohe i nazad tokom promocije kompanije Qatar Airways koštaju od 569 evra, za let Beograd – Basra – Beograd od 651 evro, dok su povratne karte za Salalah od 539 evra. Putovanje za Salalah se veoma dobro može kombinovati sa posetom Muskatu.

Karte je najbrže i najjednostavnije kupiti preko sajta AvioKarte.rs ili pozivom Call centra na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00. Cene važe za ekonomsku klasu, uračunate su sve takse osim troškova izdavanja karte.

Svejedno da li ste raspoloženi da istražujete ili da se prepustite uživanju, ovi gradovi kriju ponešto za svakoga.

Pored toga što je glavni grad Katara, Doha je i jedan od najznačajnijih gradova u Persijskom zalivu. Grad se veoma brzo razvija, sa bogatim i atraktivnim sadržajem za turiste. Muzeji su dobro posećeni, ne zaobizale se ni Zoološki vrt, Rumeila park, šetalište Korniš, kao ni superatrakcija za decu Jungle Zone. Najpopularniji izlet je obilazak Pevajućih peščanih dina.

Salalah je jedan od slikovitijih gradova Omana koji je sa jedne strane okružen planinskim vencem a sa druge Indijskim okeanom. Gradić ima sve uslove za savršeno letovanje. Iako je Basra grad iz Hiljadu i jedne noći i krije mnoge tajne, irački grad u blizini kuvajtske granice nije baš preporučljiv za turističke posete.

I još nešto: ako nikada niste bili u Tokiju, iskoristite priliku da po regularnoj ceni od 713 EUR kupite povratnu kartu preko našeg sajta. U cenu su uključene takse, osim troškova izdavanja karte. (Gdestinacija)