Procedura kupovine avio karte kreditnom karticom je brza, jednostavna i bezbedna!

Preko sajta Gdestinacija.com sistem naplate kreditnom karticom je na najvišem svetskom nivou. Gdestinacija ima SSL sertifikat, koji garantuje sigurnost podataka i plaćanja.

Transakcije su sigurne, šifrovane i šalju se direktno u rezervacioni sistem. Tako snimljene podatke nije moguće naknadno videti ili izmeniti.

Od kako je moguće plaćanje kreditnim karticama preko Gdestinacije, nijedan putnik nije imao nikakvih problema. Sistem plaćanja i zaštita podataka klijenata stalno se unapređuju. Plaćanje je moguće sa Visa, MasterCard i American Express karticama.

Kako da se rezerviše i kupi elektronska avio karta? Preko pretraživača pronađite let ka željenoj destinaciji. Popunite osnovne podatke: mesta i datume polaska i povratka, broj putnika i uzrast, željenu avio kompaniju i klasu. Kada se kompletiraju svi koraci, važno je dobro proveriti tačnost unetih podataka. Posle izvršene uplate, putem e-maila dobija se elektronska avio karta.

Za “ček-in” na aerodromu potreban je pasoš (i viza), a zavisno od odredišta i viza. Po mogućnosti, ipak odštampajte i vašu elektronsku kartu i ponesite je sa sobom.

Kupovina avio karte preko Interneta obično je jeftinija od kupovine u predstavništvu avio kompanije zbog manjih troškova rezervacije, tako da ste kupovinom karte online praktično već uštedeli. (Gdestinacija)