Ako još niste odlučili gde ćete na odmor, preporučujemo vam nekoliko najpopularnijih letnjih destinacija za mlade koji osim kupanja i sunčanja žele da u letovanje uvrste i atraktivan noćni provod.

GRČKA

Lefkada
Na Lefkadi obavezno svratite u Nidri, mesto za prave parti manijake. U njemu se nalaze barovi sa glasnom muzikom i disko-klubovi koji se otvaraju u ponoć. Cena: 10 noćenja – oko 300 evra.

Mikonos
Zabava je uglavnom koncentrisana na barove na plaži među kojima su najpopularniji Cavo Paradiso, Super Paradise i Tropicana.
Cena: avionom, osam noćenja – oko 850 evra.
840 evra

Zakintos
Lud noćni provod, non-stop žurke, savršeno tirkizna voda i dobre plaže, najbolje opisuju Zakintos. Nije ni čudo što i di-džejevi dolaze iz cele Evrope. Cena: avionom, 10 noćenja – oko 250 evra.

HRVATSKA

Poreč
U Zelenoj laguni su letnji defilei pod maskama, u Lapidariju koncerti džez muzike, po ulicama Poreča ulični festivali, a uveče je provod u atraktivnim diskotekama. Cena: 7 noćenja – oko 160 evra.

Pag
Plažu Zrče u Novalji na Pagu često nazivaju hrvatskom Ibicom. Tamo su klubovi “Papaya” i “Aquarius”, a žurke traju od sumraka do svitanja. Cena: 7 noćenja – oko 150 evra.

Hvar
Ostrvo nudi mnoge mogućnosti za dobar provod, veliki broj predstava, izložbi i koncerata učiniće da vam vreme provedeno na Hvaru ostane zauvek u sećanju. Cena: 7 noćenja – oko 150 evra.

TURSKA

Marmaris
Najbolji noćni provod naći ćete u Bar ulici, prepunoj klubova i kafića, gde atmosferu do usijanja dovode plesači, šou laseri, pena… Cena: autobusom, 9 noćenja – oko 210 evra.

Kušadasi
Ovde vas čeka jedan od najboljih provoda u Turskoj u klubovima na plažama, u kojima turisti do jutra uživaju. Cena: autobusom, 10 noćenja – oko 180 evra.

Bodrum
Brojni noćni klubovi, barovi, kafići, zadovoljiće sve ukuse. Prava zabava je na katamaranu koji plovi, ima pet barova i stakleni podijum. Cena: avionom, 10 noćenja – oko 390 evra. (24 sata)