Samo 26. i 27. juna avio karte za letove iz Beograda do Havane i Punta Kane jeftinije su u okviru WOW promocije kompanije Air France.

Punta Kana (flickr by tedmurphy)

Tokom WOW promocije kompanije Air France povratna karta za let Beograd – Havana košta od 749 evra, dok karta za let iz srpske prestonice do popularne Punta Kane i nazad košta od 976 evra, u zavisnosti od datuma polaska i povratka.

Popusti važe za sve klase za putovanja do 30. novembra, a u cene su uračunate sve takse osim troškova izdavanja karti.

Avio karte možete kupiti preko našeg sajta ili pozovite Call centar na 011 310 89 40. Pozivanjem naših operatera možete kupiti polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Ove turističke destinacije nalaze se na svim top listama kad su u pitanju uživanja na plaži, noćni provod, klubovi, gastronomska ponuda, jednom rečju – letovanja.

Retro odmor u Havani obično znači i posetu drugim kubanskim mestima, mnogo fotografisanja starih bjuika i kadilaka, ali i obilazak parka Džona Lenona u kom se nalazi i skulptura najpoznatijeg člana The Beatles.

Na ostrvu “prekoputa”, u Dominikanskoj Republici, nalazi se prelepa Punta Kana. Ovo je sigurno vaš izbor ukoliko ste za ronjenje, venčanje na plaži, odlazak sa porodicom…

Najbolje od Kariba upravo su Havana i Punta Kana, svaka sa svojim čarima. (Gdestinacija)