Samo 12. i 13. juna u prodaji su povratne karte jeftinije 30 % za let Beograd – Džakarta.

Avio karte za let iz Beograda do glavnog grada Indonezije i nazad tokom promocije kompanije Air France koštaju od 661 EUR. U cene su uračunate sve takse osim troškova izdavanja karte, a veliki popust važi za sve klase, za putovanja do 30. novembra.

Rezervišite avio karte ovde ili pozovite Call centar Gdestinacije na 011 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00.

Da li ste spremni za Džakartu? Da li ste dobro pripremljeni za ogroman grad, za bezbroj savršenih restorana, za ludi noćni provod, saobraćajne gužve, šoping iz snova ali i za otkrivanje indonežanske kulture? Džakarta je dostojan centar pomenutog.

U srcu Džakarte je najviša građevina i simbol grada Monas, kao i najveći skver na svetu – Lapangan Merdeka. U centru se nalaze i najekskluzivniji šoping molovi i hoteli, ali i najveći stadion (Gelanggang Olahraga Bung Karno), jedna od najvećih azijskih džamija i jedina katolička katedrala u Indoneziji. U kvartu Mangga Besar (Zapadna Džakarta) je najbolja noćna zabava dok su po drugim delovima grada mnogobrojni muzeji, istorijska mesta i druge znamenitosti.

U Džakarti obavezno treba videti tematski park Dufan, Fatahillah muzej, Sea World… Iako je u ovom gradu najveća islamska zajednica na svetu, veoma je primamljiv za turiste iz celog sveta. (Gdestinacija)