Veći toaleti za putnike sa viškom kilograma i sedišta koja se okreću samo su neke od stvari koje bi uskoro mogle da se nađu na internacionalnim letovima.

Iako su neke od ideja i dalje samo nacrti, pojedine su već pronašle svoj put do putnika poput televizije uživo uz pomoć bežičnog interneta koju korisnici mogu da gledaju na svojim mobilnim uređajima tokom leta.

Mnoge od inovacija reflektuju promene u načinu na koji putujemo i načinu na koji živimo.

Toalet dizajniran u Nemačkoj pod nazivomBigLavC je prvi koji za cilj ima povećanje prostora i udobnosti za putnike sa viškom kilograma.

Još jedan od noviteta koji bi uskoro mogao da postane stvarnost jesu televizori sa tehnologijom za praćenje pogleda za putnike u prvoj klasi. Ova tehnologija omogućila bi putnicima da kontrolišu svoje sisteme za zabavu samo gledajući u ponuđene opcije.

Kompanija French Zodiac Aerospace smatra da budućnost predstavljaju i sedišta koja se okreću u raspored sličan onome koji postoji u vozovima tako da veće grupe prijatelja mogu bez problema da međusobno komuniciraju bez napuštanja sedišta. (B92 / News)