Park Hyatt Maldives Hadahaa – jedini Hyattov luksuzni hotel sa pet zvezdica na Maldivima…

Nalazi se na predivnom ostvu 400 kilometara južno od Malea i 56 kilometara severno od Ekvatora.Ovih 50 maldivskih vila su luksuzno dizajnirane i opremljene, kako bi osigurale svojim gostima komfor i privatnost, dok obraćaju pažnju na osetljivost svoje okoline. Smešteni u gnezdo prirodne vegetacije, i na samo nekoliko koraka od tirkizne vode Indijskog Okeana nalazi se 16 Park Vila i 20 Pool Vila, sa 14 Park Water Vila malo dalje, i sve imaju direktan pristup koralnim vodama ispod i predivnim panoramskim pogledima na zalazak sunca.

Luksuzni resort nudi širok opseg ekskluzivnih aktivnosti koje uključuju ronjenje i plivanje oko neverovatnih ostrvskih grevena i oko atola u PADI Five – Star ronilačkom centru, tu je maldivski inspirisan Vidhun Spa sa pet prvitnih vila za tretmane u paru. Privatni i grupni časovi joge su takođe dostupni i resort ima dva velika bazena sa svežom vodom, i glavni bazen gleda na okean.

Park Hyatt Maldives Hadahaa je dom dva restorana, uključujući i hotelski restoran, Island Grill koji služi isključivo regionalno inspirisana jela. Savremeni Bar pored bazena i jedinstveni Dhoni naglašavaju potcenjeni luksuz Park Hyatt brenda. Za one koji žele da ožive svojiu romansu, resort je takođe i sjajno mesto za egzotičnu maldivski inspirisanu ceremoniju venčanja, gde će se njihovi specijalisti pobrinuti za svaki detalj, kako bi ste vi imali neprocenjivo i nezaboravno iskustvo. (LuxLife)