Lociran u jednom od najskupljih evropskih gradova, na idiličnoj Cote d’Azur, ova besprekorna lepota ušuškana je u prelepi pejzaž…

U blizini ovog luksuznog odmarališta se takođe nalazi i Le Grand Casino, jedan od najbogatijih i najpoznatijih u svetu. Što se pristupačnosti tiče, Nice International Aerodrom je na samo 20 minuta udaljenosti. Integrisani deo Societe des Bains de Mer, Monte Carlo Bay Hotel i Resort je predivno, eksponencijalno ekskluzivno mesto za sve one koji vole tišinu i odmaranje.

Imaju čak i heliodrom na lokaciji, tako da možete doputovati sa stilom i bez puno napora. Superiorno opremljen sa prefinjenim sobama, vrhunskim pogodnostima, predivnim prostorima za relaksaciju, panoramskim pogledima i elegantnim smejštajem, ovo mesto je jedno od nekoliko, skoro savršenih mesta gde možete uživati u panorami Monaka i Francuske Rivijere. Što se smeštaja tiče, ima 334 sobe i apartmana koji oduzimaju dah.

Napolju možete videti predivni lagoon bazen i prostor za sunčanje koji je okružen tropskim biljkama i veštačkim vodopadima koji prave predivan nasip. Tu je naravno i ekskluzivni spa centar u kome se možete opustiti uz masažu ili neki drugi tretman koji vi preferirate. (LuxLife)