Jeftinije avio karte Jat Airwaysa za tridesetak evropskih destinacija u prodaji su od 17. aprila do 1. maja.

Za putovanja od 22. aprila do 30. juna u ponudi su povratne karte već od 99 evra iz Beograda do Podgorice, Tivta i Skoplja. Karte do Sarajeva, Dubrovnika, Pule, Splita i Ohrida mogu da se nabave već od 109 evra.

Do uvek aktuelnog Beča i nazad do Beograda avio karte se mogu nabaviti od 119 evra, a povratni letovi do Štutgarta i Soluna koštaju od 129 evra.

Do Dizeldorfa, Atine i Istanbula može se leteti za već od 149 evra, dok se povratne karte od 159 evra kupuju za Rim, Milano, Stokholm, Geteborg, Kopenhagen. Cena od 169 evra važi za karte iz srpske prestonice do Brisela, Berlina i Frankfurta i nazad, dok su malo skuplje karte (od 179 evra) do Amsterdama i Ciriha, kao i do Londona (od 199 evra).

Popularna cena povratne karte do Pariza je od 209 evra, a do Moskve od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu – Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja – karte za svoje povratno putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni već od 219 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. Promotivna akcija ne važi za pojedina putovanja za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, a od 20. do 30. juna važi samo za letove iz Istanbula, Atine, Skoplja i Rima. (danubeogradu.rs)