Iako mnogi ljudi neće reči da je golf sport namenjen bogatim ljudima, ovaj sport je sam po sebi jako skup…

Održavanje terena je jako skupo, klubska članarina je skupa, odeća za prave golfere je skupa ali ako ste se ikada relaksirali igrajući partiju ovog popularnog sporta u ovakvom predivnom okruženju onda verovatno znate da je to iskustvo vredno svakog utrošenog evra.

„The Tour Club“ je verovatno najveća fantazija svakog pravog golfera. Ovaj klub korisnicima nudi pristup na mrežu privatnih, savršeno uređenih terena sa prelepim mestima za odmor, smeštaj u luksuznim rezidencijama, kurseve sa poznatim instruktorima i V.I.P lože za velike PGA turnire i druge sportske događaje.

Ovaj luksuzni klub nudi članstvo celim porodicama, pojedincima ili preduzećima ali je njegova prvenstvena svrha organizovanje korporativnih zabava. Klub ima više lokacija a neke od najpoznatijih su „Pinehurst“, „N.C.“, „Bend“, „Ore.“ i „Los Cabos“ u Meksiku.

„The Tour Club“ svojim članovima nudi jedinstvena i ekskluzivna iskustva kao što su golf turniri u Škotskoj i Irskoj, poseta centru za Tv kontrolu tokom „live“ prenosa turnira, let do „President’s“ golf kupa timskim avionom i još puno različitih iznenađenja.

Korporativno članstvo počinje sa 200 hiljada dolara takse za inicijaciju i 39 hiljada za godišnju članarinu. Za porodičnu članarinu je potrebno izdvojiti 125 hiljada takse za inicijaciju i 20 hiljada dolara na godišnjem nivou dok će cene za individualno članstvo biti objavljene nešto kasnije ove godine. (LuxLife)