Vila Issi na Baliju, pravo mesto za beg od svakodnevice i poslovnih obaveza, odmor za dušu i telo…

Spektakularna tropska vila sa prozorima od poda do plafona poznatija kao „Villa Issi“ predstavlja tajnu oazu u samom srcu jugozapadne obale Balija.

Završena u februaru 2011. godine, „Villa Issi“ ima izrazito moderan eksterijer i enterijer. Ovo dvospratno remek delo spaja eleganciju sa vrhunskom funkcionalnošću maksimalno koristeći svoju tropsku lokaciju. Konstruisana je sa velikim brojem staklenih zidova i visokim vratima koja su takođe upotpunosti napravljena od stakla radi stvaranja što prirodnijeg ambijenta i boljeg osvetljenja. Ova vila se prostire na 1500 kvadratnih metara na elitnoj lokaciji koja je daleko od saobraćaja i buke a ipak se nalazi na samo jedan kilomatar od plaže, šik butika, skupocenih restorana i uzbudljivog noćnog života.

Sam koncept je velikih proporcija, ogromnih vrata i prostora, čime se obezbeđuju high tech opreme za svakodnevnu upotrebu i zabavu. Tema je monohromatska, dok originalni umetnički rad, dizajniran od strane samih vlasnika u kombinaciji sa jastucima i keramikom formira boje.

Enterijer se odlikuje jednostavnošću, tako osiguravajući da će gosti u potpunosti uživati u teksturama dominantnih komponenti i rada sa kamenjem. U toku noći, ova vila postaje nešto sasvim drugačije sa inovativnim oslabljenim svetlima i detaljnijim linijama senki.

Ova vila obuhvata četiri spavaće sobe, dve gostinske sobe, teretanu, bazen i prelepi vrt.Imanje ima brojnih oblasti za opuštanje pa će svaki gost zasigurno pronaći svoj kutak za relaksaciju uz mir i tišinu. (LuxLife)