Ako želite da izdvojite novac kako biste pobegli sivila gradova i velikih gužvi, ovo karibsko ostrvo je prava destinacija za vas…

Celo ostrvo „Royal Belize“, koje se prostire na 7 hektara, se može iznajmiti. Na njemu se nalaze tri različite vrste smeštaja koje se sastoje od Casa Catalina, Villa Alba i Casa Valentina rezidencija od kojih je svaka opremljena luksuznim evropskim i azijskim nameštajem.

Gosti imaju šefa kuhinje koji je uvek na raspolaganju bili da se nalaze u krevetu, trpezariji ili pod palmama na plaži. Na raspolaganju su i luksuzne jahte koje su takođe vrhunski opremljene kako bi svaki gost osetio maksimalni užitak za vreme krstarenja do lokalnih tropskih reka. Pored ishrane svakom gostu su na raspolaganju najrazličitije aktivnosti među kojima su i planinarenje, džet-skijanje, ronjenje i ribolov. Ako ipak preferirate da ostanete na suvom možete se zanimati istraživanjem ostataka majanskih ruševina koje se nalaze u blizini.

Treba napomenuti i da sav prihod od iznajmljivanja ovog ostrva ide u prihod zelenoj organizaciji „Save the Earth“ tako da će vaš novac biti uložen za očuvanje planete. (LuxLife)