Ovo su plaže od kojih zastaje dah…

Angra dos Rei, Costa Verde
Jedna od najnetaknutijih plaža na svetu, nalazi se u Brazilu. Nudi spektakularnu lepotu i privatnost. Više od 200 kilometara plaže raskošne lepote, zadovoljiće sva vaša čula i prirediće vam rajski odmor. Pravo mesto da častite sebe.

Las Terrenas
Ovaj gradić u Dominikanskoj Republici prostire se na 225 kvadratnih kilometara i u svakom svom kutku ima šta da ponudi. Svakako da plaže popularne u svetu, Playa Bonita i Playa Las Balleras, nude najviše.

Punta Cana
Punta Cana, takođe se nalazi u Dominikanskoj Republici, u oblasti La Altagracia. Poznata je po najviše hotelskih kompleksa na svetu, sa preko 28.000 soba. Dostupnost za gotovo sve sportove na vodi, egzotična lepota, mnogobrojni studenti iz Kanade i Amerike koji ovde provode svoj odmor, doprinelo je razvoju ovog mesta.

Vaagali ostrvo, Maldivi
Ostrvo Vaagali je smešteno na Maldivima. Veoma je popularna lokacija za strastvene ronioce, zbog bogatog morskog sveta. Svi sportovi na vodi su dostupni i predstavljaju odličnu dozu atraktivnosti. Iako malo ostrvo, pruža fenomenalne atrakcije tokom celog dana.

Rincon Beach – Portoriko
Rincon Beach je sledeća destinacija koju bismo izdvojili. Smeštena u Portoriku, ukrašena fenomenalnim zlatnim peskom, predstavlja pravi mali raj. Plaža je okružena brojnim zelenilom koje dodatno dižu stepen egzotike ovom prekrasnom mestu. Restorani su prve klase i nude vrhunsku hranu iz celog sveta. (LuxLife)