Od 19. marta do 3. aprila biće aktuelna prolećna akcija kompanije Jat Airways, tokom koje će se prodavati avio karte za putovanja do najatraktivnijih evropskih destinacija.

Za putovanja od 21. marta do 20. juna jeftinije su povratne avio karte za letove iz Beograda ukoliko se preko Gdestinacije kupe karte od 19. marta do 3. aprila. Najpovoljnije karte od 99 evra važe za letove do Podgorice, Tivta, Skoplja i Splita.

Povratne karte po ceni već od 109 evra važe za putovanja do Beča, Sarajeva, Dubrovnika i Pule, a već od 119 evra mogu se kupiti karte do Soluna i Štutgarta. Za let od Beograda do Dizeldorfa i nazad karta košta već od 139 evra.

Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Atinu, Istanbul, Rim i Kopenhagen, a popularna cena od 159 evra važi za Brisel, Milano, Stokholm i Geteborg. Po ceni već od 169 evra može se putovati do Berlina i Frankfurta, a za 179 evra do Amsterdama i Ciriha. Cena povratne karte do Londona i Pariza u ovom periodu iznosi od 199 evra.

Povratno putovanje na liniji Beograd-Moskva-Beograd može se ostvariti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja, karte za svoje povratno putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi, mogu kupiti po ceni već od 219 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte. Promotivna akcija ne važi za putovanja za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika.

Tokom ove promotivne akcije putnici do jeftinih karata mogu doći preko našeg sajta ili pozivanjem Call centra Gdestinacije na 011 310 89 40 (svakog dana od 8.00 do 20.00).