Osoblje vile u kojoj gosti borave ispuniće im svaku želju, a cene noćenja kreću se od 20 evra u svetioniku na Jadranu do 28.000 evra na Mauricijusu.

Musha Cay, Bahami
Skriven na Bahamima, Musha Cay je pravi raj na zemlji. Vlasnik ovog ostrva je poznati iluzionista Dejvid Koperfild, a posetioci mogu da uživaju na jednoj od 40 peščanih plaža, da se opuste uz partiju bilijara, da večeraju na plaži uz svetlo baklji ili da se posvete rekraciji na teniskim terenima. Ostrvu se iznova vraćaju Opra Vinfri i Džon Travolta, a cena noćenja iznosi oko 28.000 evra s tim da je moguće rezervisati najmanje četiri noćenja a maksimalan dozvoljen broj gostiju iznosi 24 osobe kako se ne bi pravila prevelika gužva na ostrvu.

Ostrvo Tagomago, Španija
Ostrvo Tagomago idealno je mesto za sve koji žele da naprave predah od zabave na susednoj Ibici. Jedini smeštaj je vila sa pet spavaćih soba, đakuzijem i bazenom. Nedelju dana odmora košta skoro 100.000 evra.

Ostrvo Li Galli, Italija
Ostrvo Li Galli uz obalu italije privlači posetioce svojim oblikom delfina, a njegov nekadašnji vlasnik, poznati baletan Rudolf Nurejev, ugostio je brojna poznata lica poput Grete Garbo, Sofije Loren i bivše prve dame SAD, Džeki Kenedi. Gosti mogu da uživaju u vili sa šest spavaćih soba, da se kupaju u bazenu sa morskom vodom a na usluzi im je i devet članova osoblja. Cena noćenja kreće se od 32.000 evra, s tim da je ostrvo moguće rezervisati najmanje na nedelju dana.

Hrvatska
Hrvatska ima 11 ostrva sa svetionicima koja je moguće iznajmiti. Najveći je Punta Bjanka na Velom Rati, a sve posetioce očekuje dobrodošlica svetioničara. Cena noćenja iznosi 18 evra, a u svetioniku mogu biti maksimalno četiri osobe. Ova ostrva mogu se iznajmiti na najmanje nedelju dana.

Ile des Deux Cocos, Mauricijus
Ovo privatno ostrvo blizu Mauricijusa savršeno je za sve koji žele privatnost, ali i zabavu nadohvat ruke. Do susednog ostrva deli ih 15 minuta vožnje brodom, a sve želje biće im ispunjene od strane osoblja privatne vile. Cena noćenja iznosi oko 1.600 evra.

North Island, Sejšeli
Ovo privatno ostrvo predstavlja popularnu destinaciju za slavne osobe. Najviše pažnje privlače neverovatne plaže i 11 izolovanih vila. Cena noćenja iznosi 4.500 evra.

Ostrvo Wadigi, Fidži
Veliki broj ostrva Fidžija nalazi se u privatnom vlasništvu, a među njima je i Wadigi. U njegovoj blizini snimao se film „Izgnanik“ sa Tomom Henksom, što ostrvo čini idealnim za robinzonski turizam. Gostima su na raspolaganju dva kuvara, spremačica i kapetan broda. Cena noćenja kreće se od 1.800 do 5.400 evra. (24 sata)