Hotel De Orangerie je bivši manastir iz 15. veka pretvoren u romantičan luksuzan hotel sa predivnim pogledom na “Den Diver” kanal koji se nalazi u istorijskom i kulturnom centru Briža.

Hotel je bogat raskošnim mirisima, bojama, antikvitetima, besprekornom uslugom i ugodnom, domaćinskom atmosferom. Nudi dvadeset romantičnih soba, prelepog enterijera koje gostima pružaju osećaj prošlosti sa primesama luksuza iz sadašnjosti. Na terasi koja se proteže duž kanala gosti mogu uživati u suncu i raskoši predivnog pogleda, ispijajući kafu ili belgijski čaj.

Ono što hotel čini izuzetnim jesu ekskluzivne, skupocene tkanine, antikviteti, umetnička dela, koje je godinama sakupljala domaćica kuće, koja je diler antikvitetima kao i dizajner enterijera. Tokom boravka, klijenti mogu da se oslone na nesebične usluge iskusnog i prijateljski nastrojenog osoblja, koji svakog gosta tretira kao prijatelja.

Još neke pogodnosti hotela su: prostrani bar/salon, besplatan bežični internet, organizacija turističkog obilaska grada, usluga limuzine ili automobila, višejezično osoblje, mogućnost pranja rublja i prelepi kamin u predvorju. (LuxLife)