Aviokompanija Qatar Airways omogućila je posetiocima tržnog centa Delta City da se provozaju replikom balona iznad specijalno napravljene 3D slike Kineskog zida.

Posetioci koji do 18. februara uđu u korpu imaće osećaj da se nalaze u pravom balonu i da lebde iznad Kineskog zida, a kamera ugrađena u konstrukciju balona ovekovečiće taj trenutak. Fotografije će biti postavljene na Facebook stranu kompanije Qatar Airways, a vlasnik fotografije koja prikupi najviše lajkova osvojiće dve povratne karte za putovanje iz Beograda za neku od destinacija prema kojima leti ovaj avioprevoznik.

Svi posetioci dobiće promotivni kod uz koji će, u periodu od 19. februara do 5. marta, moći da ostvare specijalne pogodnosti za kupovinu avionskih karata preko sajta kompanije www.qatarairways.rs.

„3D putovanje“ je prva aktivnost ovog tipa namenjena isključivo građanima Srbije. Qatar Airways želi da ovom akcijom približi svoju ponudu građanima Srbije i predstavi jednu od svojih najpopularnijih dugolinijskih destinacija – Kinu.

Ako ste oduvek sebe zamišljali kako u balonu letite iznad Kineskog zida, posetite tržni centar Delta City do 18. februara i potražite repliku balona Qatar Airways!