Ovo luksuzno odmaralište u Švajcarskoj je smešteno na jednoj od najlepših destinacija na svetu – na Alpima…

Prelepo odmaralište “Chalet Trois Couronnes” je završeno 2012. godine i bez sumnje je jedno od najunikatnijih i najpoželjnijih zdanja na Alpima. Ovo remek delo je rezultat tima u kojem su se nalazile arhitekte, dizajneri enterijera i umetnici poreklom iz svih delova Evrope.

“Chalet Trois Couronnesis” obiluje antikvitetima, umetničkim delima, fontanama od prirodnog kamena, kaminima u gotskom stilu i sa podovima i plafonima koji datiraju iz 18-og i 19-og veka. Pri izgradnji se pridavala velika pažnja detaljima i korišćena je lokalna tehnologija konstruisanja kako bi se odmaralište u potpunosti uklopilo u planinski ambijent koji ga okružuje.

Odmaralište se sastoji od tri zasebne vile koje su povezane umetničkom galerijom i holom za bankete dok svaka od njih ima po 8 spavaćih soba sa privatnim kupatilima ili kabinama za tuširanje. Kao dodatak hali za bankete svaka vila ima i trpezariju i dnevni borravak otvorenog tipa. Sa 1300 kvadratnih metara, zdanje zauzima zavidan položaj i nesvakidašnji pogled na selo koje se nalazi ispod i planinske vrhove koji ga okružuju.

Svaka vila gostima nudi korišćenje lukzuznog spa centra, bazena, sauna i đakuzija na otvorenom. U ponudi je takođe i bioskopska sala, podrum vina i podzemni parking koji ima prostora za 8 automobila. Odmaralište se koristi solarnom energijom i geotermalnim grejanjem pa je najveće “Eco – Friendly” zdanje na Alpima. (LuxLife)