Prilikom planiranja odmora većina nas prvo u obzir uzima cenu, međutim, pogledajte kako odmor može da izgleda ukoliko vam novac ne predstavlja nikakav problem…

Odmor za bankrot
Iznos: 2.5 miliona dolara
Jedan muškarac iz Los Anđelesa priredio je nezaboravn rođendanski put u Francusku za svoju ženu i 30 njenih prijatelja. Za tu priliku uvezao je preko 20 skupocenih automobila iz cele Evrope kako bi ona i njeni gosti mogli da uživaju u vožnji kroz vinogradarski region Bandol. Put je tom prilikom bio 90 minuta zatvoren za sve ostale vozače. Putovanje je takođe uključivalo i luksuzno krstarenje kao i lekcije od kuvara sa dve Mišlenove zvezdice.

Neostvarena želja
Iznos: 1 milion dolara
Šest članova parlamenta u Rusiji, zajedno sa njihovim porodicama, isplanirali su jednomesečni odmor u Kanadi, kao i posetu Montrealu radi plastične operacije, ali su nažalost morali da ga otkažu kada su čuli cenu.

Sa ljubavlju iz Rusije
Iznos: 800.000 dolara
Ruski tajkun poveo je sedam svojih zaposlenih i njihove sinove na desetodnevno putovanje u Meksiko. Oni su od Moskve do destinacije stigli privatnim avionom, gde su iznajmili petnaest džipova, unajmili lokalnu policiju i privatno obezbeđenje za svaki deo puta. Prilikom odmora hrana im je donošena iz celog sveta: jastog iz Mejna, fazan iz Engleske i kavijar iz Rusije. (B92)