Upustite se u avanturu koja će stimulisati sva vaša čula po ceni od 128.000 američkih dolara…

Ovo je ultimativno putovanje života za one koji žele da vide najbolje Južne Afrike sa sporednim putovanjem do Antarktika. Ispunjeno jedinstvenim, posebnim iskustvima, ovo putovanje takođe pruža i najbolju mogući smeštaj onima koji su dovoljno hrabri da na njega krenu. Vidite neverovatni Cape Peninsula kroz helikopter, večerajte u rezidenciji južnoafričkog predsednika. Učite od južnoafričkih najcenjenijih poznavaoca vina i renomiranih umetnika.

Otputujte privatnim avionom do Antarktika i istražite ovaj jedinstveni kontinet, dok odsedate u luksuznom kampu. Doživite afrički safari sa najfinijim treniranim rendžerima. Pijuckajte šampanjac na pikniku na zaklonjenom kanjonu. Završite sa potpunom relaksacijom na privatnom rajskom ostrvu.

Južnoafrička sekcija ovog putovanja uključuje ekskluzivnu priliku za večeru u Groote Schuur impresivnoj istorijskoj Rondebosch rezidenciji južnoafričkopg predsednika na padinama Devil’s Peaka. Ova rezidencija poznata je kao najprestižnije imanje u Južnoj Africi.

Plan puta takođe uključuje i boravak u Cape Townovom luksuznom Relais & Chateaux imanju Ellerman House, najboljim turističkim vinogradima koji još uvek nisu otvoreni za javnost u Cape Winelands, priliku da obiđete ceo Cape Peninsula helikopterom i posetu sa 5 zvezdica Južnom Polu, i naravno luksuzni safari u Kruger National Parku, jednom od najvećih rezervata u Africi, koji uključuje obilazak helikopterom i piknik sa šampanjcem.

Privatni avion odvešće avanturiste u trodnevnu posetu Antarktiku kako bi videli sva čuda Južnom Pola, praćena trodnevnim izletom do raja Indijskog okeana, odnosno Sejšela sa luksuznim smeštajem u odmaralištu na privatnom ostrvu. Datumi polaska su u potpunosti fleksibilni, s obzirom na to da je ovo zaista avantura koja se pravi po meri za svakoga. (LuxLife)