Mnogi parovi maštaju o venčanju u inostranstvu i to na nekoj romantičnoj destinaciji. Prema izboru sajta CruiseShipsNews.com postoji šest idealnih za tu priliku.

Predstavljamo vam mesta na kojima je najlepše reći sudbonosno “da”.

Skopelos, Grčka
Ovo najzelenije ostrvo Grčke popularna je lokacija za snimanje filmova zbog bujne vegetacije i prelepih plaža. Ako odlučite da ga posetite zbog venčanja, jedan dan odvojite za obilazak ostrva brodićem, jer ćete ga tako najbolje upoznati.

Kuredu ostrvo, Maldivi
Ništa nije tako romantično kao beli pesak na plažo. Ovo drugo po redu najveće ostrvo na Maldivima sigurno će vas zadiviti. U parčetu raja možete organizovai savršeno venčanje, ali i uživati u ronjenju, golfu, spa centrima i naravno, bistroj vodi Indijskog okeana.

Venecija, Italija
Venecija je oduvek bila utočište ljubavnika. Sačinjena od 118 minijaturnih ostva povezanih divnim mostovima, to je jedna od najromantičnijih destinacija na svetu.

Las Vegas, SAD
Divlji noćni život, uzbudljive aktivnosti i čuvene kapele za venčanja mnoge su do sad ubedile da na “ludi kamen” stanu baš ovde i to pred svedokom u vidu imitatora Elvisa Preslija. Ovde možete doživeti najuzbudljiviji provod i na atipičan način uploviti u bračne vode.

Škotska, Velika Britanija
Ako sanjate o venčanju iz bajke, Škotska je destinacija za vas. Ovde možete iznajmiti čitav zamak i u njemu proslaviti brak kao princ i princeza.

Dubrovnik, Hrvatska
Dubrovnik u Hrvatskoj idealna je destinacija za vas ako volite nešto aktivniji odmor. Ako planirate venčanje ovde, divni pejzaži, stari centar grada i prelepe plaže svakako su razlog više da ga odaberete. (B92)