Bez obzira na to da li želite da se odmarate na nekoj plaži, da nahranite svoj avanturistički duh ili da upoznate nove kulture, ovo su savršene destinacije za medeni mesec.

Kartahena u Kolumbiji je prepuna hotela koje su otvorili mnogi modni dizajneri, ali i umetničkih galerija i muzeja.

U Beču, glavnom gradu Austrije, može se naći savršen spoj starih vremena, koja čine barokne palate, gotske crkve, Mocart, Betoven i Štraus, i modernog doba, koje je predstavljeno modernim galerijama, umetničkom underground scenom i arhitektonskim čudima 21. veka.

Drevne rimske i grčke ruševine krase skoro celu tursku rivijeru. Od turističkog centra Bodruma pa do tihih ribarskih sela duž cele rivijere protežu se peščane plaže.

Sidnej u Australiji je prepun novih hotela, a atmosfera je opuštena. U gradu se nalazi veliki broj restorana sa specijalitetima iz celog sveta.

Šetnja je najbolji način za obilazak Barselone, jer samo tako nećete zaobići jednu od najstarijih pijaca u Španiji, parkove i druga čudesa ovog grada.

Puerto Morelos je malo ribarsko selo u Meksiku u blizini Kankuna. Bele peščane plaže i šume mangrova ulepšavaju ovo malo usnulo mesto.

Maleno ostrvo Kurakao je postalo samostalna zemlja posle raspada Holandskih Antila 2010. godine. Destinacija je još relativno nepoznata mnogim turistima, ali to bi se vrlo lako moglo promeniti u narednim godinama.

Havaji su poznati u celom svetu po svojim plažama, suncu, moru i surfovanju. Međutim, ostrvo nudi i uvid u bogatu lokalnu kulturu. Ostrvo je prepuno plantaža kafe i vanilije.

U Majamiju na Floridi svakodnevno se otvaraju novi noćni klubovi, hoteli, restorani i trgovine. Pored toga, u gradu se nalazi i veliki broj umetničkih galerija i instalacija.

Anguila je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Karibima. U poslednjih nekoliko godina su renovirani skoro svi hoteli i restorani na ovom ostrvu. (Klix)