Pravi raj na zemlji, raskošno “Rayavadee” odmaralište čeka svoje goste u srcu raskošnog Phranang poluostrva u moru Andaman…

Odmaralište “Rayavadee” nalazi se na obodu pokrajine Krabi, nacionalnog parka “Marine”. Imovina uključuje 98 divna paviljona prostranog enterijera i ukusnog dekora, plus 4 fantastične vile na obali sakrivene među tropskim vrtovima.

U pogledu restorana, gosti će sigurno ceniti raznolikost. Postoje četiri potpuno različita mesta gde možete da uživate u dobrom obroku ili laganoj užini, ali i u čaši vašeg omiljenog pića. Kada dođe vreme da se malo zabavite, “Centar aktivnosti” će vam pomoći da odlučite koji je najbolji način da to uradite kako bi uživali u svakom trenutku tokom boravka na poluostrvu.

Kružni dizajn paviljona “zadužen” je da vas stopi u prirodu predivnog pejzaža, okružujući vas sa različitim formacijama stena i zaobljenim liticama. Dekor svih soba ima motive lokalne tradicije, a drvo i prirodni materijali najčešće su korišćeni pri dekoraciji ovih neverovatno udobnih soba. (LuxLife)