Skijališta Srbije ovog vikenda će u okviru promocije srpskih planina i skijanja, u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru organizovati “porodičnu nedelju” koja će trajati od 20. do 27. januara.

Kako je navedeno u današnjem saopštenju, za sve koji odluče da provedu nedelju dana na planini, biće obezbedjen popust na ski karte od 15 odsto, dok će poslovni partneri obezbediti sniženja za usluge smeštaja, iznajmljivanja ski opreme i ski škole.

Promocija “Porodična nedelja”, koja će trajati od 20. do 27. januara, namenjena je svima koji žele da sa najbližima provedu sedam dana u nekom od domaćih ski centara.

U tom periodu Skijališta Srbije će odobravati popust od 15 odsto na sedmodnevne porodične pakete, i to one koji će početi 20. januara, a završiti se 26, odnosno koji će početi 21, a završiti se 27. januara.

Nakon porodične nedelje, u ski centrima će se od 3. do 10. februara organizovati “nedelja za parove”, dok je period od 3. do 10. marta rezervisan za “žensku nedelju”, navedeno je u saopštenju. (B92)