Jack Hanna, vlasnik nekoliko zooloških vrtova, istinski ljubitelj životinja, potrudiće se da vam dočara Afriku na najsavršeniji način…

Ovaj avanturistički poduhvat, koji će vas sasvim sigurno oduševiti, odigrava se u 11 nezaboravnih dana. Vaša destinacija je srce Afrike, a garantovano vam je sasvim drugačije iskustvo od klasičnih obilazaka ostrvskih i egzotičnih zemalja.

Avantura kreće od Johanesburga, najvećeg grada Južne Afrike. Obezbeđen je transport od aerodroma do hotela “The Westcliff”. Ovde vas očekuje večera dobrodošlice, gde ćete upoznati svoje vodiče. Nakon noćenja, i prvoklasnog doručka, vreme je za pohod u sjajne prirodne lepote crnog kontinenta.

Sledeća destinacija, gde počinje dugo očekivani safari, jeste „Eagle Island“ kamp, u Bocvani. Kamp se nalazi na ostrvu Xaxaba, koje poseduje više od 1.100 vrsta životinja. Tri dana je planirana dužina boravka u ovom uzbudljivom delu Bocvane. Safari vam omogućava posmatranje bogatog životinjskog sveta, potpuno bezbedno, a na veoma maloj razdaljini. Predah od uzbuđenja, izazvano blizinom slonova, leoparda i lavova, prirediće vam prelepi “Fish Eagle” bar. Nakon predaha, očekuje vas nezaboravna vožnja otvorenim helikopterom, što vam omogućava nestvarni pogled na afrički divlji svet.

Avantura u koju ste se upustili, već do sada vam je priredila nekoliko nezaboravnih trenutaka, a gotovo da vas tek čeka pravi izazov. Put se nastavlja u “Khwai River Lodge”, kompleksu koji poseduje nekoliko romantičnih vila. Enterijer soba, pogled koji se iz njih prostire, zajednička terasa za ručavanje, kao i sama hrana, dočaraće vam kulturu Afrike, koja je sasvim sigurno potpuno drugačije nego na našim prostorima. Ovde je planirano upuštanje u noćne avanture, odnosno posmatanje afričkog sveta noću. Tu vas očekuje pregršt uzbudljivih scena. Ne brinite, bezbednost je na najvišem nivou. Svako veče dostupan vam je spa centar, gde se možete opustiti uz specifičan način masiranja tela.

Za kraj nesvakidašnjeg puta, čeka vas Kejptaun, i tri noćenja u legendarnom hotelu “Mount Nelson”. Obilazak grada uz profesionalnog vodiča, upoznavanje sa bogatom i interesantnom istorijom, odlična je tema za završetak druženja sa afričkim svetom…

Program puta, isplaniran se do najsitnijeg detalja. Višegodišnje iskustvo vodiča, safari tima, kao i osoblja koje vas čeka u hotelima, obezbediće vam istinski nezaboravnu avanturu, u koju biste svakako trebali da se upustite. Ukoliko vas je ovo zaintrigiralo, OVDE možete naći nešto više informacija.

Cena ovog aranžmana, kreće se od 9.450 američkih dolara, uključujući i avionsku kartu do Johanesburga. (LuxLife)