Miraflores Park Hotel nalazi se u ekskluzivnom, rezidencijalnom delu Lime, prestonice Perua…

…Gde istorija i tradicija idu ruku pod ruku sa značajnim kulturnim, komercijalnim, zabavnim i finansijskim centrima. U neposrednoj blizini nalazi se jedinstveni tržni centar ”Larcomar” koji se nalazi na samoj litici grada, pa sam po sebi predstavlja izuzetnu atrakciju. Prva asocijacija pri pomenu na Miraflores jeste spektakularan pogled, s’ obzirom da je hotel smešten na samoj obali okeana. Miraflores pripada lancu luksuznih Orient – Express hotela.

Kolonijalna arhitektura, muzeji koji čuvaju inka zlato kao i razne antikvitete, glamurozni butici, barovi, restorani… samo su deo turističkih atrakcija koje se nalaze u okolini. Hotel poseduje bogat program namenjen za odmor i relaksaciju. Mozete da uživate u raznim spa tretmanima, uključujući luksuzne masaže, osvežavajuće i okrepljujuće kupke.

Ako više volite aktivniji odmor sigurno ćete se poslužiti velikom teretanom opremljenom najmodernijim spravama za vežbanje. Na krovu hotela nalazi se veliki bazen gde ćete uživati u plivanju i pogledu koji ostavlja bez daha. Osim za potpuno uživanje i odmor svih čula, Miraflores hotel je pravi izbor i za formalne večere, seminare, konferencije ali i glamurozna venčanja. U ponudi se nalazi sedam elegantnih, funkcionalnih prostorija idealnih za bilo koju od navedenih prilika.

Ovde se stoički trude da oduševe i razmaze svoje goste pa se tako mogu pohvaliti i velikim izborom apartmana veličine i preko 200 m2, u kojima se nalaze mini barovi, saune, privatni bazeni, jakuzi… i ostali detalji koji će učiniti vaš odmor nezaboravnim. Karakterističan po suptilnoj eleganciji i besprekornim uslugama koje će zadovoljiti prohteve i najzahtevnijeg gosta, hotel se zaslužno okitio sa maksimalnih pet zvezdica. (LuxLife)