Kao i u prethodne dve godine Jat Airways i u ovoj 2013. godini nastavlja sa svojim promotivnim akcijama. Tokom 2012, 195 hiljada putnika putovalo je Jatom po povoljnim cenama.

Prva ovogodišnja, januarska promotivna akcija Jata počinje u utorak 15. i traje do 31. januara, a tokom ovog perioda putnici za samo 99 evra mogu kupiti karte za povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika.

Povratne karte po ceni već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta, a po ceni već od 139 evra Jatom se može leteti iz (za) Beograda za (iz) Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf. Za 149 evra može se kupiti povratna karta za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

Nova destinacija u januarskoj promotivnoj akciji Jata je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može se kupiti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja svoje putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni već od 209 evra.

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Karte se mogu rezervisati pozivom našeg Call centra na 011 310 89 40 ili preko našeg sajta. (gDestinacija)